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LEGAL ETHICS OPINION 778  DOMESTIC RELATIONS-CONTINGENT  
      FEE-CHILD SUPPORT ARREARAGE  
      COLLECTION. 
 
 
   It is improper for an attorney to accept a child support arrearage collection case on a 
contingent fee basis when the child is age nine, the child has visited with the noncustodial 
parent within the recent past (1984), and the custodial parent apparently is not indigent. 
[LE Op. 667] 
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   Legal Ethics Committee Notes. – Rule 1.5(d)(1) and Comment [3a] codify the 
circumstances in which lawyers may handle family law matters on a contingent fee basis. 


